*** USA-AUTO-SPECIALIST ***

   *** De Amerikaanse auto Specialist***                                                           

USA-AUTO-SPECIALIST is een bedrijf dat zich specialiseert in Amerikaanse (auto) onderdelen. Daarnaast hebben wij ervaring en vakkennis op het gebied van revisie en reparatie van gebruikte onderdelen.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in Amerikaanse:

      Achterassen / Differentieels

      Tussenbakken (transfer cases)

      (Automatische) Versnellingsbakken / Transmissie’s

      Cilinderkoppen

      Motoren

      Etc.

Dit is slechts een kleine greep uit onze onderdelen die wij verkopen óf reviseren.

________________________________________________________________________________________________

USA-AUTO-SPECIALIST heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de Amerikaanse autotechniek. Wij bezitten een breed scala aan vakkennis en ervaring op het gebied van zowel nieuwe als gebruikte auto’s, pick-up trucks, Van’s, SUV’s etc. Daarnaast hebben wij ook kennis van zaken met de techniek en onderdelen in Oldtimers en diverse andere klassiekers.

Verder importeren wij meerdere malen per jaar diverse motoren, versnellingsbakken, automatische transmissie’s, achterassen, tussenbakken en nog veel meer bij onze vertrouwde Amerikaanse leveranciers. Door onze jarenlange ervaring en ons grote netwerk in Amerika kunnen wij zowel nieuwe als gebruikte onderdelen vanuit de USA naar onze Garage in Nederland importeren. Hierdoor vinden wij vaak juist nét die identieke en specifieke onderdelen die schaars op de markt verkrijgbaar zijn.

Daarnaast beschikken wij over een grote voorraad Amerikaanse auto onderdelen in ons Nederlandse magazijn. Auto onderdelen zoals onder andere van een Dodge (Ram), Chrysler, Chevrolet, GMC, Cadillac, Ford, Lincoln, Mercury, Oldtimers etc.

Ook is montage van de auto onderdelen in onze werkplaats zeker mogelijk. Wij beschikken over gespecialiseerde/gecertificeerde ervaren Amerikaanse auto monteurs die de onderdelen voor u kunnen plaatsen. 

 

___________________________________________________________________________________

Contact

Mocht u de gewenste onderdelen gemakkelijk en snel bij uw bedrijf of huis willen ontvangen, dan is verzenden geen probleem. Wij verzenden onze auto’s en onderdelen door geheel Europa. Wilt u liever de gewenste onderdelen afhalen bij ons Nederlandse magazijn en garage in Lunteren. Dan is dat zeker mogelijk.

Voor een bezoek aan ons bedrijf vragen wij u gelieve eerst van tevoren een afspraak te maken, zodat we er zeker van zijn dat onze verkoper onderdelen aanwezig is. 

Mocht u vragen hebben over een specifiek onderdeel óf meer over onze service diensten en werkzaamheden te weten willen komen, neem dan gerust contact met ons op.

Vraag ook gerust en geheel vrijblijvend naar een prijsopgave.

Neem voor meer informatie contact op met André Heusinkveld:

WhatsApp of sms: 06- 46 28 10 30

E-mail: info@usa-auto-specialist.nl

Volg onze Facebook pagina: 'USA-AUTO-SPECIALIST'.